samsungstevejobsgenser
Er dette bare vittig, eller usmkaelig? Fyr løs i kommentarfeltet på saklig måte.

Annonse


Er dette å gå for langt?

Samsung har uten tvil klart å skaffe seg publisitet rundt Android-temaet sitt, men gikk de så langt at det ikke lenger er snakk om mobilene til selskapet, men Apple-grunder Steve Jobs?

Gikk Samsung for langt?

For i beskrivelsen av selskapets standard Android-tema skriver Samsung følgende:

Samsung-eiere er alle unike, således ønsker de at mobilen de bruker også er unik. Ingen person med høyhalset genser bør kunne diktere hvordan mobilen din ser ut. Sjekk ut noen av de andre temaene, disse er kun for å gi deg en mersmak, men når du har en ekte Samsung har du tilgang til en verden av utrolige muligheter.

Samsung

Hva mener du om dette stuntet?

Noen mener at Samsung går for langt når de gjør narr av en død person i PR-sammenheng, mens andre mener at dette ikke er noe å hisse seg opp over og at alle blir krenket for lett i disse dager.

Samsung har rett i at grensesnittet deres, som andre Android-tema kan endres mer etter eget ønske, men samtidig viser det seg jo at halvparten av USAs mobil-brukere foretrekker iOS, mens det er mer variert i forhold til Europa der Android totalsett har overtaket, men Apple er største enkelt-produsent i flere land.

Uansett er det godt mulig at denne historien kommer til å eskalere i og med at topp-ledelsen neppe er klar over nøyaktig denne teksten. Vi får se.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse