HaloInfinitecoop
Halo Infinite lanseres i vinter en gang med enspiller og flerspiller. Enspiller co-op og Forge lanseres i løpet av våren neste år.

Det var nesten så de utsatte Halo Infinite til neste år – i stedet gjorde de dette

Annonse


Som veldig mange andre spill-studio sliter 343 med covid-restriksjoner som kan gjøre det vanskelig å skaffe lokalene man trenger, og å være sammen for få ferdig produktet rett og slett.

Enspiller-co-op kommer trolig våren 2022

Så når meldingen kom at Halo Infinite kampanjedelen ikke kan spilles med venner, og at Forge ei heller kommer når spillet lanseres (en eller annen gang) før 2022, så var vel ingen så veldig overrasket.

Enspiller-samarbeid lanseres i sesong to, er nå planen. Dette er omtrent et kvartal etter lanseringen.

Spørsmålet er om 343 burde ha utsatt til neste år – hva mener du?

Annonse


Burde de ha forbedret alt og lansert i 2022?

I følge Joseph Staten som er ansvarlig for den kreative retningen til spillet, vurderte 343 Industries å utsette spillet nok en gang, men fant det altså bedre å få ut grunndelene av spillet, altså enspiller-kampanjen og flerspiller, i stedet for å måtte utsette en gang til.

Det er nok Microsoft også enige i, som mangler egne AAA-titler til sine egne konsoller, og som nok ønsker seg spillet til jul for å selge konsoller.

Den tekniske testen av spillet ble veldig godt mottatt (i motsetning til Battlefield 2042-testen), selv om det kun var mot bot-er 99 prosent av tiden (de åpnet for PvP de siste timene).

Annonse