Annonse


Dette er nye Apple Watch Series 7 – kommende modeller sier ifra når du må drikke

91Mobiles har skaffet til veie tekniske tegninger av Apples nye Series 7-klokke som lanseres neste måned sammen med iPhone 13, AirPods 3 og iPad mini.

Hva synes du om det nye designet?

Årets pressekonferanse, og trolig også lanseringen av produktene, skal altså finne sted neste måned i stedet for oktober/november under covid-året 2020.

Det interessante er at 91Mobiles sine CAD-tegninger bekrefter det vi allerede har hørt fra Jon Prosser og Mark Gurman fra Bloomberg: urskiven blir flatere, og designet mer i stil med iPhone 12-serien, iPad Pro og iMac – det er ikke oss i mot da designet har forblitt uendret siden lanseringen av Apple Watch 1 våren 2015.

Fremtidens Watch sier ifra når du må drikke

I år som tidligere er det snakk om en 44 mm-modell med en 1,8″ skjerm som er nærmere panelet takket være en ny panel-teknologi. På plass er også UWB.

Vi tviler på at dette blir å finne i årets nye klokker, men Patently Apple har avslørt at selskapet har tatt patent på teknologi som følger med på væskemengden i kroppen.

Apple forklarer:

For eksempel kan et høyt nivå av elektrisk konduktans i svette indikere en høy konsentrasjon av elektrolytter og dehydrering. Ved ytterligere eksempel kan et lavt nivå av elektrisk konduktans i svette indikere en lav konsentrasjon av elektrolytter og et høyt hydreringsnivå.

Apple

Annonse


Annonse


Annonse