Halo Infinite
Australian Classification Board har avslørt den offisielle klassifiseringen av Halo Infinite i Australia.

Annonse


Tegn i tiden: Halo Infinite kommer snart til spillfolket

Australian Classification Board har avslørt den offisielle klassifiseringen av Halo Infinite i Australia. Spillet er listet med M-vurdering og det sier ikke så mye om selve spillet, men det indikerer at Halo Infinite nærmer seg den lenge bebudede utgivelsen.

Science fiction, interaktivitet og vold

Oppføringen bekrefter at grunnspillet ble vurdert 10. august. Science fiction-temaer, interaktivitet og vold inngår alle i begrunnelsen for klassifiseringen sammen med spillets irriterende mikrotransaksjoner.

Mikrotransaksjonene ble bekreftet i slutten av 2020. Utviklerne erklærte at de kun var for kosmetiske kjøp av premium kvalitet, og at det ikke ville være noen egentlige “loot boxes” eller tilfeldigheter forbundet med kjøpene.

Utgivelse iår

Klassifiseringen i seg selv avslører ikke så mye. Vi vet at spillet hverken vil inneholde nytelse av narkotika, nakenhet eller sex, og at volden er klassifisert som ‘moderat’. Det viktigste ved klassifiseringen er i utgangspunktet at den er en god indikator på at Halo Infinite er på sporet av utgivelse i 2021.

Annonse


Klassifisering finner vanligvis sted når et spill er tett på eller i sin endelige form, slik at det kan få en rating. Klassifisering er et av de siste skritt før utviklere lanserer spillene.

November?

Forza Horizon 5 ble klassifisert 3. august og tittelen har fått utgivelsesdato 9. november. Hvis vi går ut fra at Xbox prioriterer klassifisering basert på utgivelsesdato, kan vi anta at Halo Infinite kommer like etter.

Det er sannsynlig at vi kommer til å høre mye mer om spillet etter hvert som vi nærmer oss utgivelse.

Annonse