appleiphoneseptemberevent
iPhone 13, Watch Series 7, iPad mini 6 og AirPods 3 lanseres neste måned.

Annonse


Dette er de nye Apple-produktene som vises frem i september

Det var Bloombergs Mark Gurman som plutselig avslørte at iPhone-lanseringene skulle finne sted som normalt i år, men at de forblir digitale.

Alt det nye fra Apple kommer neste måned

Etter at Gurman meldte om september som den store pressekonferansen, hengte analytikerne hos TrendForce seg på og rapporterte det samme.

Nå er Gurman tibake og spikrer september-lansering i nyhetsbrevet “Power On”.

iPhone 13 er navnet på årets modell, og ikke 12s, selv om det er snakk om innmat-oppgraderinger. Helt greit at Apple kvitter seg med s-betegnelsen, spør du oss.

Annonse
Fra før av har Gurman avslørt at videokameraene oppgraderes med en portrett bilde-lignende funksjon. 120Hz bildeoppdatering på skjermene (som kanskje får alltid-på funksjon som viser ting som klokka og varsler) vil trolig være det største salgspoenget.

Apple Watch Series 7

Det blir ikke et så stort redesign som tidligere varslet, men Apple-journalisten melder at fronten blir flatere, ytelsen bedre (sjokkerende, vi vet) og en bedre skjerm.

Bilde: Jon Prosser

iPad mini

De av dere som liker denne, liker den godt: det er rett og slett ikke mange produkter i samme segment, men en mer “personlig” surfeopplevelse får man ikke, for det er ikke stort annet enn gaming og surfing denne er best på, kanskje et par e-post.

Dette er en skikkelig stor-oppgradering med A15-brikkesett (iPhone 13), USB C og Smart Connector. Kult

Alt tyder på at dette faktisk skjer.

iPad mini ble sist oppgradert, den gang femte generasjon, i 2019 med A12-brikke, men designet ble ikke endret, så nå venter alle på iPad Air-design, mindre rammer og TouchID innebygget. Ja, det høres ut som dette blir en 8″ iPad Air.

Det kommer også en slankere iPad som har større skjerm og som er inngangsmodellen i iPad-serien.

AirPods 3

Dette er et annet produkt det har blitt spekulert mye om de siste månedene, sammen med MacBook Pro. De nye proppene får nok ikke alle funksjonene Pro har, men designet ligner visstnok mer på den måten at antenne er kuttet ned. Endelig – AirPods ser litt teite på nå som ingen har så lange antenner.

AirPods 3 får færre funksjoner enn Pro-modellen, men samme design.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse