iphone13septembertrendforce
Fjorårets iPhone 12-lanseringer ble stykket opp, men i år kommer 13-modellene i september melder to kilder.

Annonse


Nok en kilde bekrefter iPhone 13-lansering neste måned – Apple tror på mega-salg med 120Hz-skjerm

Årets iPhone-lanseringer skal skje neste måned, og ikke oktober eller november. Det meldte Bloomberg denne uken, og nå følger analytiker-selskapet TrendForce etter.

iPhone 13 lanseres neste måned med bedre video-egenskaper, 120Hz-skjerm og større batterier

Analytikerne der mener at Apple har klart å vinne tid, og kan derfor vise frem de nye modellene allerede neste måned, og vi tror også at salget starter samme måned.

Mobil-produsenten har bestilt ekstra mange nye modeller i år, og vi tror det er grunnet 120Hz-oppdateringen av panelet som vil være første gang mange iPhone-kunder opplever en langt kjappere og mer smidig skjerm-teknologi.

iPhone 12-serien er allerede kjapp: A15 blir enda kjappere og bygges på 5nm++, en oppgradering fra A14 sine 5nm.

Annonse


TrendForce melder også om større batterier, men det er tvilsom det kommer til gode i form av lengre batterilevetid: de nye skjermen krever mer energi, så forvent omtrent lik batterilevetid selv med 5nm++.

iPhone 13 får ny videofunksjon

Som vi tidligere har avslørt er fokuset: kameraet. Jepp, fordi fjorårets modeller ble design-oppgradert, er dette et “s år” og derfor er det innmaten som skal bedres.

En av forbedringene går på videoopptak, for med årets modeller introduserer Apple video i portrett-format – funksjonen er døpt “Cinematic Video” og lar brukeren øke og nedjustere “bokeh” effekten etter at videoen er skutt.

Og det er mer: et nytt ProRes-format skal ta video-kvaliteten til nye høyer (og gi mer kontroll når man etterarbeider innholdet), og et nytt system for å legge til filter på bilder forbedrer kvaliteten ytterligere, blant annet ved å gi mulighet til et kaldere eller varmere uttrykk og med mulighet til å skape mer dramatiske bilder med skygger, blant annet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse