Ford påvirkes av komponent-mangel, lover dette ovenfor norske kunder

Annonse


Det er allerede varslet komponentmangel som påvirker leveransene av Fords Mustang Mach-E, en bil vi testet i juli.

Vi oppdaget i internasjonale nyheter i forbindelse med leveranseproblemene at Ford vil gi 250 kWh gratis lading til de som har opplevd forsinkelser på levering av nye Ford Mach E – spørsmålet er om dette også gjelder norske kunder?

Ford lover “mer enn 75 prosent rabatt” og påpeker følgende for de kundene som bestilte før 31. desember i fjor:

Alle norske kunder som bestiller nye Mustang Mach-E får mer enn 75% rabatt på lading det første året i IONITYs hurtigladernettverk. De som bestilte sin bil før 31. desember 2020 har to år med denne avtalen.

Anne Sønsteby, informasjonsdirektør, Ford Motor Norge

Det er ikke nok halvledere

Det er ikke bare PC-komponenter og konsoller det ikke er nok av grunnet mangelen på komponeneter, også bil-bransjen merker presset.

Til ITavisen forklarer Ford at de gjør det de kan for å levere bilene, men at mangelen på halvledere er et problem for bilbransjen generelt:

Den globale halvledermangelen fortsetter å påvirke globale bilprodusenter og andre næringer i alle deler av verden. Vi jobber tett med alle våre viktige leverandører for å håndtere produksjonsbegrensninger knyttet til denne globale halvledermangelen, slik at vi kan fortsette å produsere Mustang Mach-E og få dem ut til våre kunder så raskt vi kan.

Anne Sønsteby, informasjonsdirektør, Ford Motor Norge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse