Med over 500 mods ser ikke Skyrim ut som Skyrim lenger

Annonse


Det er få spill, foruten Doom og et par andre knippe spill, som åresvis etter lanseringen fremdeles holdes i live av et svært aktivt mod-samfunn.

“FNENB NLA Raytracing Beyond all limits” tar Skyrim til nye høyder

Skyrim er en av disse få spillene, ikke bare fordi det i utgangspunktet er meget bra, men fordi det ei heller ikke har noen utfordrer for tiden. Ikke egentlig.

Det hjelper også at den “nye” utgaven støtter en vanvittig mengde modifikasjoner av alt fra grafikk, vær, karakterer, lyd og musikk.

Maskinen som kjører den galskap-modda Skyrim-utgaven bruker Asus Prime AMD X470 hovedkort, Ryzen 9 3900x @ 4,5Ghz på samtlige kjerner, 32GB Corsair Vengeance og et Asus TUF RTX 3090 klokket til 2100 MHz.

Annonse


Jepp: det krever sin maskin med over 500 mods selv om spillet er gammelt:

Modliste slettet

Også denne gang er det Digital Dreams som har gjort det ti år gamle spillet nærmest ugjenkjennelig ved å kaste på en utrolig mengde mods, over 500.

Dessverre er akkurat denne “modlisten” slettet. Hva er en modlist? Du gjettet trolig korrekt: en fil med alle forbedringene i en og samme installasjonspakke.

Du må installere manuelt

Det er ikke ekte ray tracing å finne her, men Digital Dreams har laget sin egen “falske” utgave med “FNENB” som kan lastes ned fra Nexus Mods som så mange andre mods.

Deretter kan du installere “Total Visual Overhaul” (som beskrivende nok inneholder veldig mye av det du trenger), og “Obsidian Weathers and Seasons“.

Annonse