Apple TV
Apples ingeniører er ikke spesielt fornøyd med selskapets strategi.

Annonse


“Legg ned Apple TV”

Til tross for at Apple TV 4K er blitt oppdatert med en oppdatert Siri-fjernkontroll og HomePod mini, er selskapets ingeniører ikke tilfreds med maskinvarestrategien for hjemmet. 

Lite optimisme internt

Apple forventes å introdusere flere produkter i de kommende årene, men pr. idag er ikke teknologigigantens medarbeidere overstrømmende fornøyd og de rapporterer om lite intern optimisme, ifølge Bloombergs Apple-spesialist Mark Gurman.

I Gurmans siste nyhetsbrev uttrykker anonyme Apple-ingeniører tvil om selskapets maskinvarestrategi for stuen og kaller den “usammenhengende”. Apple TV har møtt stor konkurranse fra billigere alternativer fra blant andre Amazon og Roku, men Gurman ser fremdeles betydelige fordeler med Apples økosystem, men om det er verdt den relativt høye prisen man betaler for det, er han ikke like sikker på.

Utmerket verdi for gamere?

Han uttaler også at det er behov for flere funksjoner eller nytenkning om Apple TV, om selskapet skal forbli relevant. Apples markedssjef Tim Twerdahl har tidligere sagt at Apple TV har utmerket verdi for gamere, men ikke alle er enig med ham. For det første må du betale for Apple Arcade og spillinnholdet er ifølge Gurman, noe Apple bør jobbe med om de har som mål å beholde kundene.

“Legg ned Apple TV”

Det ryktes at Apple har et hybridprodukt på gang som inkluderer en HomePod, skjerm og kamera, men det slippes antagelig ikke før i 2023. Gurman sier at om Apple mislykkes med dette bør Apple TV plasseres i samme kategori som HomePod – som ikke lenger er til salgs.

Les også: Ut mot Apple: “Barna vil vokse opp i en dystopi om vi tolererer ubegrenset overvåkning fra private monopoler”

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse