Samsung Galaxy Note
Kansellering av Galaxy Note-serien har forårsaket sterke reaksjoner fra brukerne.

Annonse


20 000 brukere krever at Samsung ikke skrinlegger Galaxy Note-serien

For få dager siden erklærte sydkoreanske Samsung offisielt at lanseringen av nye Galaxy-produkter skal finne sted 11. august. På arrangementet vil Samsung avsløre “en ny generasjon fantastiske produkter”. Blant dem finner vi Galaxy Z Fold 3 og Galaxy Z Flip 3 med foldeskjerm. Mange har ventet på Galaxy Note-nyhetene, men de kom ikke. Om ikke Samsung kansellerer Note kommer serien i beste fall først i 2022.

Ikke Galaxy Note 21 iår

Samsung har holdt seg til en strategi med doble flaggskip. Vanligvis kommer flaggskipene i Galaxy S-serien i første halvår og Note-serien i annet halvår. Førstnevnte kan betraktes som en grunnleggende flaggskipsserie, mens sistnevnte er mer til for å øke salget og inntjeningen.

Men mye har endret seg siden 2020 og nå reviderer selskapene strategien. I forrige uke gikk det rykter om at Samsung vil avlyse Galaxy Note 21-serien som har vært planlagt å komme i annet halvår 2021. Senere har Samsung offisielt bekreftet at den ikke kommer iår.

Viktig flaggskipstelefon

Samsung Galaxy Note-serien har inntatt en viktig posisjon i markedet for flaggskipstelefoner. Kansellering av denne har forårsaket en sterk reaksjon fra brukere. Nesten 20 000 har skrevet under på en begjæring om å få Galaxy Note-serien tilbake i første halvdel av 2022.

Annonse


Selv om Samsung ikke klart har uttalt at de vil kutte i Galaxy Note-produktlinjen, er det uvisst hva som skjer neste år.

Ti år gammel premium-serie

Den første Galaxy Note-modellen kom på markedet i 2011. Serien har i ti år fått mye oppmerksomhet for premiumtelefoner med de mest luksuriøse konfigurasjonene. 

Samsung Galaxy Note 7 hadde alvorlige batteriproblemer på grunn av en designfeil og selskapet måtte tilbakekalle telefonen til enorme kostnader. Etter det har forbrukernes holdning til Note-serien vært mere reservert.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse