80 Gbps USB C
Intel tar altså sikte på å beholde USB C-kontakten, men fordoble båndbredden.

Annonse


Intel har ved en glipp avslørt neste generasjons USB C

At en direktør besøker ulike forskningsavdelinger over hele verden, er ikke noe nytt. At de oppdaterer sosiale medier, er heller ikke noe nytt. Men av og til glipper det og det slippes uoffisiell informasjon som gir innblikk i neste generasjons teknologi. Det er hva som skjedde søndag.

Beholder USB C-kontakten

… og dobler båndbredden

Intels Gregory Bryant er på Intels forsknings- og utviklingsavdeling i Israel. Et tidlig innlegg på Twitter søndag morgen ble fulgt opp av et annet senere på dagen da Bryant ble vist kontorene og forskningen. Innlegget inneholdt fire bilder, men det ble raskt slettet og erstattet med tre bilder (i tweeten ovenfor). Bildet som er fjernet viser ny informasjon om neste generasjons Thunderbolt-teknologi – men det ble snappet opp av AnandTech før det ble slettet.

På dette bildet kan vi se en plakat på veggen som viser “80G PHY Technology”, noe som betyr at Intel jobber med 80 Gbps-tilkoblinger. Dette er det dobbelte av båndbredden til Thunderbolt 4, som kjører med 40 Gbps.

Den andre linjen bekrefter at det er tale om å videreføre USB C: “USB 80G is targeted to support the existing USB C ecosystem.” Intel tar altså sikte på å beholde USB C-kontakten, men fordoble båndbredden.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse