xboxAquaShiftSpecialEdition
"Aqua Shift Special Edition" lanseres 30. august for 749 kroner.

Dette er Microsofts nye Xbox-kontroller og dette koster den i Norge

Annonse


Microsoft lanserer 30. august den nye “Aqua Shift Special Edition” til 749 kroner.

Kontrolleren nytter AA-batterier – opp til 40 timer batterilevetid

“Bli surreal med trådløs Xbox-kontroller – Aqua Shift Special Edition, med fargeendrende blå glimmer og virvelgrep. Hold siktet støtt på målet med en hybrid D-pute og strukturert grep på utløsere, skulderknapper og bakside. Fang og del innhold sømløst med en dedikert del-knapp.”

“Pare raskt med, spill på og bytt mellom enheter, inkludert Xbox Series X|S, Xbox One, Windows 10 PC og mobil”, melder Microsfot i pressemeldingen og varsler samtidig at forhåndsbestillingene er oppe.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse