fordmustangmachesalg
Ford skryter av at Mustang Mach-E var den mestsolgende i juli. Vi belønnet bilen med 8 av 10 poeng i vår test. Bilde: Hassan Zouhar.

Annonse


Mustang Mach-E på salgstoppen i Norge i juli – lanserer GT-modell neste år og dette er prisen

Opplysningsrådet for Veitrafikken avslører at det forrige måned ble registrert 898 nye Mustang Mach-E i Norge – det er 340 flere enn neste produsent på listen.

Ford fra andre til førsteplass

– Vi er strålende fornøyde med salget av Mustang Mach-E så langt. Siden mai har det vært den mest solgte bilen i to av tre måneder. I juni hadde vi en fin andreplass. Det er også realistisk at vi skal være godt synlig på statistikken i månedene fremover, sier administrerende direktør i Ford Motor Norge, Per Gunnar Berg.

Les vår test av Mustang Mach-E.

Mustang Mach-E er den 5. mest solgte i Norge så langt i år siden lanseringen i mai.

Ford

Model 3 er den mestselgende totalt så langt i 2021, men Toyota, VW og spesielt Ford øker mye i juli:

Bilde: Opplysningsrådet for Veitrafikken

Lanserer GT-versjon til 635 000 kroner

Ford følger opp med en råere versjon, Mach-E GT, neste år:

Siden vi åpnet opp for bestilling av Mach-E GT har interessen for denne også vært helt overveldende. Her får du en bil med en akselerasjon som en supersportsbil og har samtidig god plass til 5 personer og bagasje.

Per Gunnar Berg, Administrerende direktør i Ford Motor Norge.

Prisen på nye Mustang Mach-E GT er fra 635 000 kroner. Leveringene estimeres å starte mot slutten av året/tidlig i 2022.

“Mustang Mach-E GT har i praksis alt utstyr som standard, man velger kun farge og eventuelt panoramatak. Nye Mustang Mach-E GT kommer som standard med to elektriske motorer, firehjulstrekk, avanserte MagneRide adaptive dempere som justerer seg etter valgt kjøremodus og et bremsesystem fra Brembo.”

Annonse