En liten blemme av utviklingsteamet kan ha avslørt ny modus i Halo

Annonse


Halo Infinite teamet kan ha avslørt en Battle Royale-modus

I en lydfil funnet blant en mengde filer i en tidlig teknisk test av spillet kan de ha avslørt at Halo Infinite får en Battle Royal-modus.

Fant lydfiler

Det er et stemmeklipp som ble funnet blant filene av Resetera hvor man kan høre at den ikoniske stemmen fra Halo snakke om en royal-modus i spillet. Nå er stridens kjerne hvorvidt det at disse filene lå der de lå betyr noe som helst. Teoriene spenner fra at dette er noe som stammer fra innhold som ikke ble med videre, eller at det er noe som blir tatt helt ut av sin kontekst.

Ikke godt å vite

Samtidig går Joseph Staten, en av team-medlemmene bak Halo Infinite, ut på Twitter med følgende melding:

Det igjen gjør at det er relativt sannsynlig at vi kommer til å få en BR-modus i Halo Infinite også, dette ville også være en stor oppside for adopsjonen av spillet all den tid Battle Royal delen av spill er gratis og fungerer som en trakt som får flere inn og lar selskapene bak tjene penger på digitalt innhold igjen, og igjen.

Hva tenker du? Er Battle Royal og Halo en duo du kunne tenkt deg å se?

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse