Windows 11 blir annerledes.
For de fleste av oss kommer Windows 11 forhåpentligvis i oktober.

Annonse


Windows 11 er “starten på en revolusjon”. Rekordmange pre-installasjoner

Windows 11 ble offisielt kunngjort 24. juni. Microsoft har allerede distribuert flere versjoner til medlemmer av Windows Insider-programmet … og det med større suksess enn noen gang.

Starten på en revolusjon

Da Microsoft offentliggjorde sine siste økonomiske resultater tok de seg også tid til å avklare situasjonen for Windows 11.

Microsofts indisk-amerikanske administrerende direktør Satya Nadella beskrev Windows 11 som “starten på en revolusjon for Windows” og la til at “flere insidere lastet ned våre første ‘builds’ enn for noen annen Windows-utgivelse eller oppdatering i historien”.

Nesten én prosent av Windows-flåten

Det er kommet tall som gleder Satya Nadella fra et uavhengig firma, AdDuplex, som antyder en installert base på nesten én prosent. Studien er basert på en undersøkelse av 60 000 PCer.

Annonse


Ifølge AdDuplex ble de aktuelle 60 000 maskinene “studert” ved å samle informasjon om AdDuplex’ annonsenettverk knyttet til Windows Store-applikasjoner.

Sladrekjerringer: Oktober 2021

Dette tallet bygger opp om Microsofts entusiasme for Windows 11. Men for de fleste av oss er Windows 11 fremdeles et godt stykke unna. Satya Nadella benyttet ikke anledningen til å nevne noen lanseringsdato, men ryktemakere og sladrekjerringer hevder at det skjer til høsten, sannsynligvis i oktober.