Elonmuskapplesjef
Elon Musk, her under lanseringen av Model S Plaid.

Annonse


Musk benekter han krevde å bli Apple-sjef

Elon Musk har kastet seg inn i krangelen mellom Epic Games og Apple.

Oppdatert, 22:29:

Musk støtter Epic

Det handler selvsagt om den pågående saken mellom de to der Epic hevder at Apple er monopolister i forhold til App Store, og krever at de får gjøre sin egen greie, mens Apple hevder at de beskytter brukerne ved å godkjenne alle apper manuelt og at de står for markedsføring og plattformens utvikling.

Nå har Musk tatt side i saken, og han mener at Epic har rett i å gå til sak mot Apple, og at “Apple app store-avgifter de factor er en global nett-skatt. Epic har rett”.

Annonse


Tim Cook beundrer Musk

Men det er flere kontroverser i kveld. Dette er et rykte, må vite, men Daily Mail hevder at Musk krevde å bli Apple-sjef i forbindelse med Apples ryktede oppkjøp av Tesla i 2016.

Musk avviser det hele, og sier at han og Apple-sjef Tim Cook hverken har snakket sammen eller skrevet til hverandre. Dette er stikk i strid med det som hevdes i den kommende boka Powerplay, en ny bok som angivelig beskriver en 2016-situasjon der Musk skal ha krevd å bli sjef for Apple, og at det hele skal ha endt med at Cook ba Musk dra til helvete for så å legge på røret.

Tim Cook hadde følgende å si:

Vet du, jeg har aldri snakket med Elon, men jeg har stor beundring og respekt for selskapet han har bygget.

Tim Cook, Apple-sjef

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse