Annonse


Samsung Odyssey Neo G9 til Norge i august: 49 tommer @ 240Hz til 22 199 kroner

“Samsungs Odyssey Neo G9 med Quantum Mini LED vil være tilgjengelig for forhåndsbestilling fra 29. juli 2021 og være tilgjengelig globalt innen 9. august 2021”, melder Samsung og setter med startskuddet for den råeste gaming-skjermen i sortimentet.

Oppdatert,

Det foreligger ingen norsk pris enda, men i USA er den priset til 2500 dollar (22 000 kroner).

Odyssey Neo G9 nytter “Quantum Mini LED”

Vi snakker her om en stor skjerm som har det mest: G-Sync, Freesync Premium Pro, HDMI 2.1, 1 ms responstid, 1000R-kurve og G-Sync.

“Quantum Matrix-teknologien utnytter i tillegg en forbedret 12-bit gradering for større kontroll over lyskilden, mørke områder mørkere og lyse områder lysere med 2048 dimmesoner. Dette gjør at seerne kan nyte innholdet med en virkelighetsnær kvalitet. Quantum HDR 2000 tilbyr en maksimal lysstyrke på 2000 nit sammen med et statisk kontrastforhold på 1.000.000: 1. I tillegg sikrer Samsungs avanserte bildekvalitetsteknologi perfekte svart-hvitt-nivåer for enestående kontrast og plettfri detaljer”, melder Samsung i pressemeldingen og legger til:

Odyssey Neo G9 har Adaptive Sync på DP1.4 og HDMI2.1 VRR (Variabel oppdateringsfrekvens) via HDMI 2.1 med NVIDIA G-SYNC-kompatibilitet og AMD FreeSync Premium Pro, som gir dynamisk og sømløs handling, scene for scene, for en god spillopplevelse.

Samsung

Spesifikasjoner

De tre beste i Samsungs Odyssey-serie.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse