Samsung fortsetter å forbedre kamerafunksjonaliteten på sine flaggskip.

Annonse


Samsungs flaggskip-modeller får snart en veldig viktig kamerafunksjon

Samsung vil fortsette å være best på mobilkamera.

Heftige bilder

Tidligere i år slapp Samsung Galaxy S21 Ultra som av mange anses å ha det beste kameraet i en smarttelefon i 2021. Nå har Samsung avslørt at de kommer til å lansere en funksjonalitet som vil gjøre gjøre telefonkameraer på Galaxy-smarttelefoner enda mer nyttige.

Den sørkoreanske produsenten vurderer å la telefoto-sensorene på Galaxy-smarttelefoner brukes i det de kaller Pro-modus. Dette ble avslørt på selskapets offisielle forum av en Samsung-ansatt som har ansvaret for kamerautviklingen. Det ble også nevnt at selskapet prøver å lansere funksjonen så snart som mulig.

Representanten fra Samsung bekrefter at dette er noe de skal rulle ut, men at de ikke vet helt når. Kilde: TizenHelp

Som i gamle dager

Å åpne opp Pro-modusen på alle sensorene vil gjøre mobilkameraene enda mer nyttige, spesielt for de som liker å justere kamerainnstillinger for å ta best mulig bilder. Pro-modus lar brukerne endre kameraets ISO, eksponering, lukkerhastighet, fokus, hvitbalanse, kontrast, høydepunkter, skygger, metning og fargetone.

Annonse


Tidligere har Samsung kun tillatt at den primære sensoren kunne brukes i Pro-modus, tidligere i år, samtidig med lanseringen av Galaxy S21 så åpnet selskapet opp for at også ultrawide-sensoren kunne brukes i Pro og Pro Video-modusene. Nå skal alle sensorene kunne brukes i Pro-modus og det åpner opp mange muligheter.

Denne funksjonaliteten kan bli tilgjengelig på S10, Galaxy S10+, Galaxy 20, Galaxy S20+, Galaxy S20 Ultra, Galaxy S20 FE, Galaxy S21, Galaxy S21+, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Note 10, Galaxy Note 10+, Galaxy Note 20, Galaxy Note 20 Ultra, Galaxy A72, Galaxy Fold, og the Galaxy Z Fold 2.

Annonse