rtx3090sonoftech
Teknologi YouTube-er "Son of a Tech" opplevde det verst tenkelige under en komponentmankosituasjon: et spill herpa RTX 3090-kortet. Bilde: Bilde: Son of a Tech

Annonse


OPPDATERT: “New World” herpa 3090-kort – nå kommer feilrettingen

Vi direktestrømmet Amazons nye MMO-storspill, New World, i går, og hadde det veldig gøy. Spesielt fordi skjermkortene våre ikke tok kvelden.’

Oppdatert, 22. juli, 06:05:

Amazon Games melder nå at det har kommet en oppdatering som begrenser antallet bilder per sekund i menyene. Studioet mener 3090-totalhavari “ikke er et utbredt problem”.

Oppdatert, 22. juli, 06:01:

Annonse
Amazon bekrefter at de undersøker saken til to personer der skjermkortene tok kvelden.

Dette er jo helt på viddene

Det er ikke alle som var like heldige, for nå dukker det opp en rekke rapporter om at 3090-kort rett og slett ødelegges når man spiller spillet.

Det høres helt absurd ut at et spill kan forårsake total-havari, og ekstra spesielt er det at det visstnok kun er 3090-kortene, de aller dyreste, som rammes av dette – 3070- og 3080-eiere har spilt uten problemer.

Daniel som jo strømmet med Eivind i går kveld har et 3080 ti, og vi har ikke hørt ramaskrik om at kortet hans er ødelagt.

Hva i alle dager er det som skjer med New World og 3090-kort, og hvem tar regningen?

Dette sier Amazon Games

For et par timer siden kommenterte Amazon problemet og mener det er relatert til driver-innstillinger.

De anbefaler å:

  1. Deaktivere innstillinger som overskrider FPS i driver-innstillingene
  2. Trykk “Apply”
  3. Ta omstart av spill-klienten

Det anbefales også å sette en FPS-maksgrense noe som ifølge studioet vil “dette vil bidra til å forhindre problemer med GPU-bruken.” Du finner dette under “Settings” – “Visuals” og “Max FPS” (sett den til 60).

Vi er nå ikke helt sikre på at dette faktisk er problemet, men inntil Nvidia og eventuelt skjermkortprodusentene forklarer seg, er det ikke godt å vite hva som skjer. Vi følger utviklingen i saken.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse