Piloten Emilie Christine deler sine grunner til å spille Flight Simulator

Annonse


Flight Simulator får helikoptre!

Microsoft jobber hardt i kulissene for å bli klare til 27.07, underveis holder de fanbasen oppdatert.

Kort tid igjen

Det er altså bare syv dager til Xbox Series X og S-eiere kan laste ned Flight Simulator til sine konsoller, i mellomtiden jobbes det hardt hos Microsoft for å bli klare i tide.

På bloggen hvor man kan følge utviklingen i spillet så har Microsoft delt en video fra en ekte pilot, Emilie Christine, hvor hun snakker om at hun streamer Microsoft Flight Simulator når hun ikke flyr ekte fly for å inspirere flere kvinner til å bli piloter.

Nytt partnerskap

En annen oppdatering teamet har kommet med er at de stolt kan melde om et nytt partnerskap med Orbis International, en veldedig organisasjon som forandrer menneskers liv gjennom preventive grep og behandling av forskjellige former for synslidelser. Nå kan Flight Simulator-spillere selv ta flyet til Orbis, Orbis Flying Eye Hospital, ut på reiser rundt om i verden.

Annonse
Nyheter i denne oppdateringen

Blant annet er 17 nye flyplasser, 9 nye fly og 4 nye landskap enten under utvikling eller sluppet ut i markedsplassen.

I tillegg så har teamet bak Flight Simulator siden 15. juli jobbet med oppdatering av SDKer, lanseringen til Xbox Series X/S, Sim Update 5 og oppdateringer mot 3.parter. Du kan se hele veikartet for utviklingen her

Neste oppdatering på bloggen er planlagt til 22.juli, så om to korte dager får vi vite mer om hva som skjer og hvordan de ligger an.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse