Annonse


Xbox-sjefen skryter av DualSense-kontrollerne til Playstation (igjen)

Enten man tilhører den ene eller den andre leiren (PS vs Xbox) så er det vanskelig å argumentere mot at Sony la mer arbeid i sin nye kontroller.

Inspirerer til endring

Det er altså Xbox-sjefen, Phil Spencer, som tidligere har rost Sony og deres DualSense-kontroller.

Nå har han igjen dratt de frem som et eksempel, og denne gangen tok han det ett steg lenger. Under episode 81 av Kinda Funny GameCast roser Spencer igjen kontrolleren til PS5 og tilsynelatende hintet til at han ser for seg en oppdatering til Xbox Series X/S kontrolleren som kan ha noen av funksjonene til felles med de nye DualSense-kontrollerne.

Nye kontrollere?

Det blir spennende å se hva som kommer fremover, kommer Microsoft med helt nye kontrollere eller er det snakk om en ny Elite-kontroller?

Annonse
I skrivende stund er det ikke lett å si eksakt hva som kommer, men dette er hva Spencer selv har sagt:

Når jeg tenker på vår Hardware Roadmap, og jeg elsker virkelig utviklingen av Liz Hamren-teamet og det arbeidet de har gjort. Vi tenker definitivt på forskjellige typer enheter som kan bringe flere spill til flere steder. Det er nok noe arbeid som vi skal gjøre på [] kontrolleren. Jeg tror Sony har gjort en fin jobb med kontrolleren sin, og vi ser på noe av det og tror det. Det er ting vi skal gå. Men vi er sannsynligvis ikke der at vi skal lage de mer skreddersydde tilbehørene akkurat nå.

Phil Spencer

Se hele Kinda Funny episoden her:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse