Netflix skal utfordre i spill-markedet, og vi regner med i første rekke "casual"-segmentet.

Annonse


Netflix blir spill-selskap – skal utfordre Apple Arcade neste år

I mai meldte vi følgende etter en rapport fra Polygon:

“Netflix avkredfter ikke nyheten ovenfor Polygon, og sier de ønsker å gjøre mer innen “interactive intertainment”, som dog omfavner mer enn dataspill. Netflix nevner blant annet Bandersnatch og You v. Wild. Det er jo også spill ute basert på Netflix TV-serier, som Stranger Things, La Casa de Papel og To All the Boys.”

Nå melder Bloomberg det samme

Netflix Inc. skal bevege seg utnenfor TV-seier og filmer som et ledd i en stor strategi. Selskapet har hyret en tidligere EA- og Facebook-sjef for å lede det hele.

Bloomberg

Spill blir en del av pakken og skal ikke koste ekstra

Mike Verdu, som nå er sjef for AR-og VR-innhold hos Netflix, skal rapportere til COO Greg Peters. Det melder Netflix ovenfor Bloomberg. Det avisen har fra en tredjepart-kilde, er at tjenesten lanseres i løpet av 2022.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse