sonyLSPXS3
Dette er Sonys lys-høyttaler av glass til 3500 kroner. Lansering: oktober.

Annonse


Sony, hva er dette?! Glass-høyttaleren med lys koster overraskende lite

Sonys LSPX-S3 er en trådløs høyttaler. I glass, og den koster faktisk ikke 20 000 kroner selv om den ser ut som et dyrt kunstverk.

Diskanten vibrerer

Vi har aldri sett maken til noe slikt før, men Sony mener dette er en meget god måte å designe høyttalere på:

“Denne minimalistiske og elegante bærbare høyttaleren er utviklet for å gi deg helt utrolig lydkvalitet. Dette er takket være inkluderingen av Advanced Vertical Drive-teknologien i LSPX-S3 som bruker tre aktuatorer som diskret festes i enden av det organiske glasset, og vibrerer hele diskanthøyttaleren for å spre lyd i alle retninger.”

LSPX-S3 blir tilgjengelig fra oktober 2021, med en veiledende pris fra 3 500 NOK.

Annonse
Og:

“LSPX-S3 produserer klare og kraftige høye toner fra den organiske diskanthøyttaleren, og sprer lyden jevnt, slik at du kan være sikker på at den fyller hver hjørne av rommet uansett hvilken type musikk du hører på.”

Sony

LSPX-S3 støtter Sonys høyoppløste lydformat LDAC:

“I tillegg har LSPX-S3 en 46 millimeter høyttalerenhet som skaper en velbalansert mellomtone, og en passiv radiator som forbedrer tydelige low end-toner. Hvis du vil legge til mer bass, velger du «Bass Boost»-modus i Sony | Music Center-appen. LSPX-S3 er Bluetooth-kompatibel, med LDAC-teknologi for lydoverføring av høy kvalitet.”

Og, man kan koble sammen to til et stereopar:

Du kan også koble to Glass Sound-høyttalere sammen med stereopar, slik av hver høyttaler kan fungere som en høyre eller venstre lydkanal.

Sonys pressemelding

Enten om du vil at høyttaleren skal vekke deg om morgenen, eller du vil ha en myk atmosfære i stua, passer det elegante designet sømløst inn i hjemmet. Basen er i en mineralsk sølv-farge med satengfinish og stoffbunn. Det diskrete designet, den glatte overflaten og metallfinish i høy kvalitet sørger for at LSPX-S3 også passer inn i hvilket som helst rom.

Lys opp om natten

Du kan forbedre atmosfæren i hjemmet ved å velge Candlelight-modus. Denne innstillingen gir deg valg mellom diskret belysning som flagrer som et lys, lys for generell bruk, eller delikat lys for å roe deg ned om natten. Du kan til og med synkronisere lyset for å pulsere i takt med musikken. LSPX-S3 har fire forskjellige lysinnstillinger, og 32 lysstyrkenivåer. Du kan justere lysstyrken etter humøret ditt bare ved å skyve på en berøringssensor.

Glass Sound-høyttaleren er den perfekte følgesvenn om natten, og gjør at du kan slappe av med musikk og et forsiktig lys. Du kan også aktivere en tidsinnstilling for når det er på tide å sove. LSPX-S3 har en innebygd mikrofon, sånn at du kan ta jobbtelefonsamtaler hvor som helst i hjemmet. Det gjør hjemmekontoret til en morsommere opplevelse.

LSPX-S3 er liten og kompakt. I tillegg har den opptil åtte timer batterilevetid, og USB Type-C®-lading for enkel tilkobling. Du kan ta den med hvor som helst, og kan lyse opp ethvert rom med belysning, musikk og god atmosfære.

Designet med hensyn til miljøet

Høyttaleren er ikke bare laget for å se fin ut, men også med hensyn til miljøet. Mindre enn fem prosent av pakningsmaterialet er laget av plast. Dette reflekterer Sonys forpliktelse til å redusere miljøpåvirkningen av produkter og arbeidspraksis.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse