Annonse


HomePod har fått “Lossless Audio” i ny iOS 15 beta

Apple har lansert nye versjoner av HomePod 15 beta etter at eiere av den originale HomePod-en total-krasjet.

Oppdatert, 20:25:

Den nye beta-en legger til “Lossless Audio” for HomePod‌ 2018 og HomePod mini.

Oppdater HomePod 15 beta-en

Vi skrev om saken onsdag forrige uke, og den gang meldte vi om at også 14.6-enheter opplevde de samme problemene, men vi har ikke hørt noe om en oppdatering av samme OS, så det er mulig vi må klassifisere dette under “brukerfeil”.

Håpet for uheldige eiere er at man kan ta en fabrikk-omstart og installere den nye versjonen via iTunes ved å koble høyttaleren til Mac eller PC.

Apple har ikke uttalt seg om saken enda, men en kunde med 19 (!) HomePods forklarer at syv av dem ikke lenger fungerer – fire av dem kjører beta-en og tre av dem stabile 14.6:Jeg bruker HomePods i hovedsak til å lytte til musikk på rundt 20 prosent volum. Alle de andre med beta-en er koblet til som standard høyttalere på Apple TV.

ITavisen, 7. juli

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse