Selv Sony mener Playstation 5 er feildesignet

Annonse


Vi har plassert Playstation 5 opp-ned selv, vi har det.

Playstation 5-designet var aldri genialt

Men vi forventer at Sony, eller i det minste Sonys markedsføringsbyrå, vet hvilken vei konsollen skal stå, og da mener vi når den er plassert horisontalt.

Men de som produserte reklameklippet med God of War og lastet opp filmen på Twitter, sjekket ikke innholdet grundig nok (eventuelt har heller ikke klart å skaffe en til personlig bruk for å gjøre den samme feilen som så mange av oss har gjort), så før reklamefilmen ble fjernet var konsollen synlig med disk-drevet på topp (som jo ser ut som den korrekte måten).

Designet var det vi kritiserte Playstation 5 for ved lansering, og et halvt år etter er ikke oppfatningen endret: den er stor, vanskelig å plassere og har et design som det kan være vanskelig å skjønne seg på. Xbox Series sitt boks-design er det stikk motsatte og er enkel nok å gjemme unna i en krok.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse