oneplusnord2
Dette er OnePlus Nord 2 som får bedre kamera og innmat. Avsløringen skjer 22. juli.

Annonse


OnePlus Nord 2 avsløres 22. juli – blir en stor oppgradering, lover sjefen

Vi har trolig allerede sett Nord 2, og nå vet vi når den lanseres.

Får Nord endelig et skikkelig kamera?

Vi ble ikke så begeistret over Nord CE som vi hadde håpet på, spesielt fordi originalen var så god, men det er jo alltid håp, for nå kommer den ekte oppfølgeren til Nord.

Det største problemet med den aller første var kameraet, og ditto for Core Edition-utgaven, så da er det hyggelig å se at OnePlus-sjefen nevner kameraet først i pressemeldingen. Det kan være en tilfeldighet, men vi håper det betyr noe.

Det er OnePlus-sjef Pete Lau som selv bekreftet det hele på selskapets forum – merk at mobilen nytter et MediaTek-brikkesett denne gang:

“Never Settle”-ånden handler om den konstante jakten på perfeksjon. OnePlus Nord var et fantastisk produkt, men ett år etter at vi lanserte den, har vi fortsatt å gjennomgå tilbakemeldingene og jobbet med måter å forbedre brukeropplevelsen til den neste OnePlus Nord.

OnePlus Nord 2 5G er en omfattende oppgradering fra den første OnePlus Nord, fra kamera til ytelse til lading, samt den nylig AI-fokuserte Dimensity 1200-AI SoC. Vi er sikre på at den leverer den pålitelige, kjappe og stabile OnePlus-opplevelsen du elsker, og at den lever opp til “Never Settle”-etoset.

Pete Lau, OnePlus

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse