Annonse


Dette er de 7 største spillene fra Sonys State of Play

Blant titlene er Deathloop, Lost Judgement, Death Stranding: Directors Cut.

Lost Judgement

Lost Judgment, er oppfølgeren til avløperen fra 2019 tittelen Yakuza. Traileren Sony viste frem er intet mindre enn full av action og spillet ser ut til å være svært variert. Løp, klatre, etterforsk, skate litt, og sannelig har de fått plass til et lite dansespill oppi det hele.

Lanseres: 24.09.21

Death Stranding: Directors Cut

Sony viste også frem en ny trailer for Death Stranding: Directors Cut. Den oppdaterte versjonen av Hideo Kojimas ikoniske spill får forbedret nærkamp, nye våpen, en skytebane for å bli mer treffsikker samt nye historiedrevne oppdrag og mer.

Annonse
Lanseres: 24.09.21

Deathloop

Handlingen i det nye spillet foregår i en tidsløyfe, og under State of Play gav Bethesdaen mer inngående titt på hva Deathloop har å komme med. Deathloop slippes kun til PS5.

Lanseres: 14.09.21

Moss Book II

Sony viste frem en trailer for det nye PSVR spillet Moss: Book II, det er en oppfølger til Moss som kom i 2018, da også til PSVR.

Arcadegeddon

Det nye multiplayer skytespillet Arcageddon ble tilgjengelig på Early Access allerede i går. I det litt annerledes spillet kan du spille solo eller med opp til tre venner for å utforske flere biomer, spille mini-spill og finne skjulte kister. Du kan selvsagt også kjempe mot utallige fiender og bosser.

Lanseres: 2022

Hunter’s Arena Legends

Dette spillet er en unik tilnærming til nærkamp, spillet kommer til både PS4 og PS5. Spillet kommer til å være en del av Playstation Plus tilbudet i August.

Lanseres: August

JETT: The Far Shore

I Jett: The Far Shore er du piloten og du skal utforske mange forskjellige landskap på en mystisk planet. Spillet kommer fra skaperne bak Superbrothers: Sword & Sorcery EP. Spillet kommer til både PS4 og PS5.

Lanseres: 2021

Hvilket av disse spillene ser du mest frem til? Del gjerne med oss i kommentarene.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse