Annonse


Endelig (!) kommer Spotify med offline-støtte i watchOS

Nå er det mulig å ta med seg musikken, uten å ta med seg telefonen.

Ventet og ventet

Mange har ventet lenge på at dette endelig skulle komme, Apple Music har hatt dette en stund allerede, og klokkene har i så måte vært klare for det lenge. Men selv om Spotify annonserte dette i mai så har ikke alle fått det enda. Det er brukere på Reddit samt nettavisen Gadgets and Wearables, som la merke til at funksjonen var kommet til flere brukere.

9to5Mac har spurt Spotify når dette vil rulles ut til alle, men har så langt ikke fått noe svar, tidligere har det vært snakk om uker for en global utrulling.

Det er vanskelig å vite hva som er utslagsgivende for om man får tilgang til funksjonen eller ei, men i juli kom det en ny versjon av appen som det nok er lurt å oppdatere til om man ikke allerede har gjort det. Det kan også virke som om funksjonen aktiveres på serversiden uten at app-versjonen har noe å si.

Annonse
Slik funker det

Spotify gjør det mulig å laste ned spillelister, album og podcaster til Apple Watch for å kunne høre på de uten tilgang på wifi eller mobildata og uten at telefonen trenger å være med på tur. Man kan også strømme direkte til klokken med opptil 96kbps, og redigere innhold på mobilen og synkronisere med klokken.

For å kunne få tilgang til funksjonen må klokken være Apple Watch Series 3 eller nyere, og det kreves et Premium-abonnement på Spotify. Man må i tillegg ha watchOS 6.0 eller senere, Spotify anbefaler watchOS 7.1 eller senere.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse