oneplusbatteriytelse
OnePlus bekrefter de senker ytelsen i apper for å forlenge batterilevetiden.

Annonse


KASTET UT AV GEEKBENCH: OnePlus innrømmer de senker ytelsen for å spare på batteriet

Etter at AnandTech fant at app-ytelsen er forringet på OnePlus 9 og 9 Pro, men at tester ikke er påvirket, hadde OnePlus grunn til å forklare hva som skjer.

Spill er ikke påvirket negativt

Nå har selskapet svart at de etter kritikk har innført ytelses-begrensinger for populære apper som Chrome for å forbedre batterilevetiden.

Dette sier OnePlus:

“Vår høyeste prioritet er å alltid levere en god brukeropplevelse, delvis basert på å handle raskt i forhold til tilbakemeldinger fra brukerne. Etter lanseringen av OnePlus 9 og 9 Pro i mars, fortalte noen brukere oss om noen områder der vi kunne forbedre enhetens batteri-levetid og varmestyring.

Som et resultat av denne tilbakemeldingen har vårt R&D-team de siste månedene jobbet for å optimalisere enhetens ytelse ved bruk av mange av de mest populære appene, inkludert Chrome, ved å matche appens prosessorbehov med den mest passende kraften. Dette har bidratt til å gi en jevn opplevelse og samtidig redusere strømforbruket.

Selv om dette kan påvirke enhetens ytelse i noen benchmarking-apper, er vårt fokus som alltid å gjøre det vi kan for å forbedre ytelsen til enheten for brukerne våre.”

GeekBench har fjernet de to mobilene da de ser på dette som manipulasjon av testverktøyet:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse