Homepodfeiler
Det er full forvirring rundt hvorfor HomePods slutter å fungere med iOS 14.6 og 15.

Annonse


Dramatisk for HomePod-eiere: de bare slutter å fungere

iOS 14.6 og iOS 15-oppdateringer ser ut til å rote det til for eiere av den originale HomePod-en som Apple har stoppet å produsere.

Beta og ikke beta-versjoner rammet

Det er flere som rapporterer at høyttaleren med Siri rett og slett ikke lenger fungerer med iOS 15 installert, noe som gir mer mening enn 14.6 da dette er en beta-versjon. Men, fordi også 14.6-kunder opplever de samme problemene, hva i all verden er det som skjer?

Apple har ikke uttalt seg om saken enda, men en kunde med 19 (!) HomePods forklarer at syv av dem ikke lenger fungerer – fire av dem kjører beta-en og tre av dem stabile 14.6:Jeg bruker HomePods i hovedsak til å lytte til musikk på rundt 20 prosent volum. Alle de andre med beta-en er koblet til som standard høyttalere på Apple TV.

Hold deg unna beta-er til HomePod for å være sikker

Det verste er at dette ikke er en feil som kan rettes med en fabrikkomstart, for gjør man det møtes man av røde lys på toppen av HomePod-en. Undertegnende har opplevd det samme med HomePod mini med 14.6 installert, men problemet forsvant «av seg selv» etter noen omstarter og en fabrikk-omstart. Hva som rettet feilen er usikkert.

Det anbefales å være meget forsiktig å installere utvikler beta-er om man ikke har en gyldig Apple-utviklerkonto: skjer det noe rart med maskinvaren, vil nemlig Apple ikke ta på seg servicejobben uten en gyldig lisens.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse