macbookairm2
MacBook Air lanseres visstnok med M2-brikkesett første kvartal neste år. Vi er ikke så sikre på det med brikken, men at det kommer en ny Air med nytt design og mange fargevalg, MagSafe og mer er ganske så sikkert.

Annonse


Nye MacBook Air lanseres med M2 tidlig neste år, hevder lekker

Lekker Dylandkt på Twitter fikk tidligere rett i at M1-brikken også skulle bli å finne i iPad Pro – fem måneder før det ble presentert av Apple.

M2-brikker i nye MacBook Air som lanseres første kvartal 2022 mener lekker

Nå hevder han å vite noe veldig spennende om helt nye MacBook Air, og den blir en kraftplugg med neste generasjon M-brikke, denne gang basert på Apple A15 som også blir å finne i iPhone 13.

Dylan sier at M2-brikken skal drive en Air-serie med ikke bare et nytt design, men også med mulighet for å bestille maskinene i en rekke forskjellige spreke farger som nye iMac.

De nye Air-maskinene blir fargerike og får MagSafe

Visstnok er M1X myntet på Pro-maskinene fra Apple. Disse har et oppgradert antall CPU- og GPU-kjerner. Vi vet ikke helt om det virker logisk at M2 er den svakere brikken mot M1X, og dette stemmer ikke helt med hva Bloombergs Mark Gurman har varslet, men kanskje har Dylan rett i at maskinene lanseres tidlig neste år?

I tillegg melder han at M1X fåt støtte for flere Thunderbolt-kanaler flere eksterne skjermer og naturlig nok vil bruke noe mer strøm.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse