Annonse


Hevder at denne autosikte-hacken skal funke på alle konsoller

Ingen liker å bli rundtspilt av folk som jukser, og det som i stor grad har vært forbeholdt PC-spillere ser nå ut til å bevege seg inn på konsoll-arenaen også.

Sikter og skyter, for deg

“Computer Vision” er navnet på hacken som angivelig skal kunne sikte og skyte for deg, og i følge utvikleren skal denne fungere på “hvilken som helst konsoll”. Metoden som brukes er at man ved å koble til en PC via nettverk eller et capture card så kan PCen bistå deg med å se og reagere på hva som skjer i spillet.

Via denne løsningen “ser” PCen for deg og sikter, skyter og gir også mer informasjon om omgivelsene.

Dette skriver utvikleren selv om hva systemet er i stand til (navnet på utvikler og produkter er fjernet for å beskytte de av oss som oppriktig er ute etter å ha det gøy når vi spiller):

Through the use of a device from XXXXXX called a ____, USER101 has unlocked the ability to mod any game on any platform in ways not thought of before. The Titan2 is capable of something called Computer Vision which allows you to take advantage of a nearby computer to see and react to things that are happening in your game via network streaming or a capture card. Can be used to detect enemy movement, screen text such as weapon names, and a full array of options not possible before. We are on the verge of releasing a new updated Tier System with Advanced Aim Assist. This will allow you to auto aim and lock onto enemies, auto detect weapons for perfect recoil and auto fire for precise headshots. Works on “ANY” platform or console including Xbox, PlayStation and PC.

Via M1

Sony og Microsoft må ta tak

Som vi kan lese ut fra beskrivelsen så vil dette systemet kunne sikte og håndtere rekyl for deg, og selv om det var måter å jukse også på konsoll før dette kom så ser det jo ut som om dette tar det til det neste steget.

Det gjenstår å se om Microsoft og Sony også fokuserer mer på å ta juksere etterhvert, for det er som kjent ikke noe som er mer irriterende enn å møte disse ute på slagmarken.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse