Annonse


Nå blir Ratchet & Clank Rift Apart enda lekrere

Spillet for en ytelsesforbedring på 120Hz skjermer.

Mer av alt

Ratchet & Clank Rift Apart har fått en ny oppdatering som ikke bare gjør at spillet ser bedre ut på 120Hz skjermer, men som også øker antall bilder i sekunder fra 30 til 40 i den såkalte fidelity-modusen. Oppdateringen som nå er kommet kompenserer for manglende VRR-støtte på PS5, som noe er Sony har uttalt at de kommer til å endre på i en oppdatering frem i tid.

Fidelity er en av tre moduser man kan spille Ratchet & Clank Rift Apart i, de to andre er Performance og Performance RT. De to sistnevnte prioriterer ytelse over grafikk og leverer spillet i 60 FPS, mens Fidelity fokuserer på grafikk over ytelse og har som nevnt tidligere vært begrenset til 30 FPS.

Les også: Ratchet & Clank: Rift Apart er startskuddet for neste generasjon – 10 av 10!

Annonse
Venter på VRR

Antall bilder i sekundet bør bli mindre komplisert for PS5 utviklere så snart VRR-oppdateringen til PS5 kommer, Xbox Series X/S og mange PC GPUer har støtte for Variable Refresh Rate (VRR) og flere og flere skjermer og TV’er med 120Hz er på vei ut på markedet.

Vi har også skrevet om hvordan du aktiverer VRR i Windows 10, les den saken her.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse