Annonse


Microsoft klarer ikke øke Xbox Series-produksjonen

Microsoft sliter fortsatt med å levere nok maskiner ut til markedet.

Fortsatt begrenset tilgang

Kort tid etter lanseringen av Xbox Series S og X så erkjente Microsoft at det var begrensninger på tilgang som gjorde at de ikke kunne levere ut nok maskiner til å dekke etterspørsel. Selskapet uttalte tidligere i år at det var forventet at dette ville vedvare gjennom Juni i år, men nå som Juni er kommet og gått så ser det ut til at dette fortsatt er en utfordring for selskapet.

Det er ikke bare tilgang på kjernekomponenter som er problemet, men også ethernet-porter ser ut til å være en del av komponentene som er med på å begrense tilgangen.

Kan være et håp

Etterspørselen i markedet er enorm, og maskiner rives ut av hyllene før de rekker å samle støv de aller fleste steder noe som gjør at det fortsatt er mange der ute som ikke har fått tak i maskinen de har ventet lenge på.

Annonse
Men det kan være et håp, et lys i tunnelen, i en podcast av IGN uttalte Phil Spencer, visepresident i Xbox Gaming, at de akkurat har lagt inn en kjempeordre på Xbox-maskiner. Han sier også i samme intervjuet at det er lang ventetid mellom ordre og levering også for Microsoft.

Thurrot.com har fått en tilbakemelding fra Microsoft på dette og

“Med den globale mangelen på brikker i flere bransjer, jobber vi så raskt som mulig med våre produksjons- og detaljhandelspartnere for å fremskynde produksjon og frakt for å holde tritt med en enestående etterspørsel etter våre nye Xbox-konsoller.”

Microsofts talsperson

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse