Rivian R1T
Fullt feltkjøkken innebygget i bilen.

Annonse


El-pickup med innebygget kjøkken fra amerikanske Rivian

Rivian er en amerikansk elbilprodusent mest kjent for sine to pickuper R1T og R1S som er forventet å lanseres denne sommeren. Selskapet ble etablert i 2009, men omtales fremdeles som en oppstartsbedrift. Selskapet satser på erkeamerikanske pickuper med nogo attåt. De utvikler massevis av tilbehør og posisjonerer sin kommende R1T som en “eventyrbil”.

“Eventyrbilen” R1T

Et av de morsomste påfunnene fra Rivian er komplett feltkjøkken innebygget i bilens kreative hemmelige rom som ligger mellom lasteplanet og hytta; Rivian kaller det “Gear Tunnel”.

Rivians modul-system er bygget på en gjennomgående åpning mellom bakhjulene og hytta.

Det kommer som ekstrautstyr til 6750 CAD (47 000 kroner). Det er pent konstruert og glir uanstrengt ut av Gear Tunnel’en. Designet er modulært og enkelt å fjerne slik at du har full tilgang til Tunnel’en for annet bruk.

Systemet består av to moduler, en 1440-watt to platers induksjonstopp og en vaskemodul med kapasitet på fire liter. De har også fått plass for et “kjøkkenskap” som er designet slik at kokekarene ikke rasle når trucken er i bevegelse.

Annonse