Samsung Galaxy Watch4
Samsung forbereder lansering av den nye Galaxy Watch-serien.

Annonse


Samsung Galaxy Watch4: Beste Android smartklokke noensinne snart i butikken

Det er ikke kommet offisielle detaljer om lansering av de nye smartklokkene i Galaxy Watch-serien, men det forventes at de lanseres 3. august og at salget begynner 11. august.

Bygger videre på Galaxy Watch3-suksessen

Samsung Galaxy Watch4 kan vise seg å bli den beste smartklokken noensinne for Android. Den vil bygge videre på Samsung Galaxy Watch3-suksessen, et livsstilsur med alle de viktigste treningsfunksjonene til Samsung Galaxy Watch Active2, pluss falldeteksjon, godkjent EKG-avlesning etc.

I forkant av lanseringen er noen sentrale detaljer lekket online. Galaxy Watch4 og Galaxy Watch4 Classic LTE har vært innom sertifiseringsnettstedet National Broadcasting and Telecommunications Commission (NBTC) hvor moniker og modellnummer på de respektive smartklokkene bekreftes. 

Modellnummer bekreftet

Oppføringen avslører at Watch4 har modellnummer SM-R875F. Classic-modellen har modellnumrene SM-R885F og SM-R895F. NBTC-listen bekrefter at Classic-modellen har LTE-støtte. Andre detaljer om de to Samsung-smartklokkene kommer ikke frem via NBTC-nettstedet.

Annonse
Det ryktes at Samsung skal lansere Watch4 Active som Watch4 3. august. Den andre klokken, Watch4 Classic, kan være standard Galaxy Watch4 som det gikk rykter om for noen uker siden. Modellnumrene som er oppført på NBTC er forskjellig fra de som er oppført på selskapets supportsider for Russland. Watch4-modellen oppført på supportsidene for Samsung Russland, har modellnummer SM-R890 og SM-R880. Det kan være WiFi/GPS-variantene av de kommende smartklokkene. Watch4 har allerede passert den amerikanske Federal Communications Commissions (FCC) nettside, og det antyder forestående lansering. Det kommer sannsynligvis med Wi-Fi og Wi-Fi + LTE-alternativer. 

40 til 46 mm

En lekkasje hevder at Watch4 vil komme i størrelsene 40 og 44 mm. Den vil være vanntett til 5 ATM, oppfylle MIL-STD 810G-holdbarhetsstandarden og være beskyttet av Gorilla Glass DX +. Bilder forteller om farvene sort, sølv, mørk grønn og rosa gull. Classic-modellen kan komme i skjermstørrelser på 42 og 46 mm. Samsung vil lansere sine nye smartklokker med en blanding av Tizen OS og Googles Wear OS. 

Basert på de nylige oppføringene på NBTC og FCC kan vi forvente en snart forestående lansering.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse