battlefield2042
22. oktober lanseres Battlefield 2042 med opp til 128 spillere.

Annonse


Hva synes du om denne Battlefield 2042-avsløringen?

For å fylle opp med 128 “spillere”, bekrefter EA nå at de skal bruke bot-er.

Xbox One og PS4 makser ut med 64 spillere

Det er kun i 128-kart at Dice vil fylle med opp til 64 NPC-spillere i både Conquest og Breakthrough-spillermodusene.

Merk at det ikke alltid vil være bot-er, men at det vil fylles på når det er for få ekte spillere. Dette vil dog sørge for at flere servere ser mer attraktive ut, og at de kanskje fylles opp kjappere om folk ser det er spillere på serveren, ekte eller ikke.

Vi får vite mer om bot-ene snart

I mellomtiden er det allerede avslørt at det nye Battlefield-spillet som lanseres 22. oktober i år ikke får enspiller-modus, men at man vil kunne spille på alle kart og modus mot bot-er, eller hente inn venner for co-op action.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse