Annonse


Dette er Samsungs nye klokke-opplevelse

Samsung har i tett samarbeid med Google utviklet et helt nytt grensesnitt.

Dette er “One UI Watch”

Fordelen her mener Samsung er “bedre integrasjonen mellom Galaxy Watch og smarttelefonen. I tillegg til oppdatert grensesnitt kommer Galaxy Watch med ytelsesforbedringer, en mer sømløs opplevelse mellom Watch og Android smarttelefoner, og tilgang til et enda større antall applikasjoner med Google Play Store.

Kobler mobilen og klokka sammen

Nye Galaxy Watch avslører Samsung at de skal vise frem senere i løpet av sommeren og at den nye modellen blir den aller første som får One UI Watch installert fra første dag.

Og, som med Apple og Watch, blir apper som installeres på mobilen automatisk installert på klokka. Det samme gjelder klokke-innstillingene på mobilen som reflekteres på klokka i forhold til forskjellige tidssoner. En annen kobling mellom klokke og mobil med dette nye OS-et er automatisk blokkering av telefonnummer og meldinger på mobilen, om de er blokkert på klokka.

Samsung vil som Apple gjøre det enkelt å modifisere ur-skiven etter eget ønske:

Se Galaxy Watch teaseren:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse