Halo Infinite
Utviklerne plasserer datoen innenfor en tre-fireukersramme.

Annonse


Hvorfor har ikke Halo Infinite noen utgivelsesdato?

Halo Infinite har hatt “en stor utblåsning” hvor de røpet flerspiller-muligheter og viste en cutscene. Halo er bekreftet å komme til høsten, men til tross for at utgivelsesplanene er uendret fra ifjor, oppgir de fremdeles ingen dato for spillet.

Ingen risiko for forsinkelse

I en fersk podcast sier Phil Spencer at det ikke er risiko for forsinkelse, men heller ikke utviklerne er sikre på datoen og plasserer den derfor innenfor en tre-fireukersramme. De må også se på utgivelsesdatoen for andre store spill. De vil ikke kunngjøre en dato for deretter å ende opp med å utsette utgivelsen i en uke eller så. Det vil bli ansett som en fiasko ettersom de allerede er forsinket med et år.

Av det Phil Spencer nevner i podcasten ser det ut til at de vil kunne angi et nærmere tidspunkt innen sommeren. Uansett ser det ikke ut til å være noen risiko for ytterligere forsinkelser.

Fornøyd med kvaliteten 

Phil Spencer føler seg trygg på 343 Industries og er fornøyd med kvaliteten på Halo Infinite som vil slippes for Xbox One, Xbox Series og PC. Det vil være en gratis å spille-versjon av Halo Infinite multiplayer tilgjengelig under hovedkampanjen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse