Annonse


Ny Windows 10 oppdatering fikser spill-ytelsen!

Idag sendte Microsoft ut nye kumulative oppdateringer til Windows 10-versjonene 21H1, 20H2 og 2004.

Valgfritt

Disse oppdateringene er en del av selskapets valgfrie C / D-utgivelser for støttede versjoner, noe som betyr at disse ikke lastes ned og installeres automatisk som de vanlige “Patch Tuesday”-oppdateringene. Feilrettingene og oppdateringene som finnes i disse vil bli rullet inn i neste Patch Tuesday-oppdateringen som kommer på den andre tirsdagen i juli.

I dag mottar alle de tre fullt støttede Windows 10-versjonene KB5003690, og dette øker byggnumrene til 19043.1081, 19042.1081 og 19041.1081 for 21H1, 20H2 og 2004. Årsaken til at alle tre versjonene mottar den samme oppdateringen, er at de er bygget på den samme kodebasen som versjonen 2004.

Disse oppdateringene vises i Windows Update som valgfrie oppdateringer, så om du ønsker å sjekke om dette løser dine problemer med ytelse i spill så må du aktivt gå inn og laste de ned. De som ønsker å hoppe over disse oppdateringene, får de uansett inn sammen med andre forbedringer som en del Patch Tuesday neste måned.

Annonse
Dette er med

Det som er inkludert i disse versjonene, er feilrettinger for å fikse ytelsesproblemer i spill som brukere begynte å rapportere i april, Microsoft erkjente denne feilen og ga ut en løsning for dette ved rulle tilbake koden som forårsaket problemet gjennomKnown Issue Rollback (KIR).

I tillegg løser oppdateringen også problemet med at Nyheter og interesser-widgeten viser uskarp tekst – noe som nylig ble lagt til i listen over kjente problemer for Windows 10. Andre feilrettinger er fiks av påloggingsproblemer når du bruker en pinkode eller et fingeravtrykk for pålogging.

En komplett endringslogg kan du lese her.

Har du lastet ned denne oppdateringen og merker forskjell på ytelse? Del gjerne med oss i kommentarene.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse