Colorful RTX3090 KUDAN
Kortet blir neppe lett å få tak i til tross for at det koster flesk.

Annonse


“RTX 3090 Kudan” er det mest eksklusive av alle eksklusive skjermkort

Colourful Technology Company Ltd. er en kinesisk produsent av grafikkort, hovedkort og sånt som man trenger.

Ser ut som luksus

Nå lanserer de et høyytelses grafikkort, iGame GeForce RTX 3090 KUDAN, som kommer i meget begrensede 1000 enheter.

Kortet leveres med hybridkjøling, et system med balansert luft- og væskekjøling som skal kunne takle ekstrem overklokking uten å tape stabilitet. 

iGame GeForce RTX 3090 KUDAN er Colorfuls flaggskip og det skal også synes i designet som er luksuriøst i svart, grått og gull. Det har LCD-skjerm for overvåkning i sanntid og livlige lyselementer.

Skjermen kan vendes 90 grader slik at den blir synlig også vertikalt montert. Kortet har også tilpassbar RGB-belysning på skjermens synlige side og bakplate. Radiatorens RGB-belysning har en speillignende overflate som gir en sofistikert lyseffekt.

Annonse




Hybridkjøling

Det hybride kjølesystemet er designet av den sveitsiske produsenten av høykvalitets væskekoblinger, Stäubli International. Den termiske utformingen har tre vifter og en radiator på 240 mm.

IGame GeForce RTX 3090 KUDAN kommer i et opplag på bare 1000 produserte enheter. Det leveres med eksklusivt KUDAN-tilbehør som inkluderer skrutrekker, tastatur og en grafikkortholder og innpakningen er luksuriøst påkostet.

Kortet har en veiledende utsalgspris på 4999 dollar, 43 000 kroner.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse