Annonse


AVSLØRT: “Alan Wake Remaster” – nærmer oppfølgeren seg?

Remedy Entertainment sitt stemningsfulle thriller-spill, Alan Wake, gjør nå comeback som mange andre spill de siste årene.

Alan Wake kommer tilbake som Remaster på Epic Games Store

Remasters og remakes er veldig populært, spesielt fordi de nye konsollene mangler nye spill. Nå er enda en nyere-ish klassiker på vei, Alan Wake i 2010 til gode kritikker, men aldri en oppfølger (kun en spin-off med Alan Wake’s American Nightmare). Vi regner med at den oppgraderte utgaven blir tids-eksklusiv for Epic Games Store.

Alan Wake og Control er samme univers

Kanskje kommer det en oppfølgerannonsering samtidig med Remasteren som nå er avslørt i Epic Games Store-databasen, men det blir bare spekulasjoner. Vel, litt mer enn spekulasjoner er det da Alan Wake faktisk befinner seg i samme univers som Control. Forvent en Epic Games-eksklusiv oppfølger.

Final Fantasy VII Remake kommer også til PC etter å ha debutert på Playstation.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse