teslamodelsplaidgrensesnitt
De 25 første Model S Plaid er levert de mest ivrige Tesla-kundene etter pressekonferansen i går kveld. Bilde: Electrek.co

Annonse


Slik er Teslas nye grensesnitt og “Playstation 5”-maskinen som kjører Cyberpunk 2077

Samtidig som Tesla har lansert Model X og Model S med oppgradert interiør, har de også storoppdatert programvaren, og dette er den første titten på OS-et i en Model S Plaid.

Sjekk ut Cyberpunk 2077 på nye Tesla

De nye modellene leveres også med AMD RDNA 2 som visstnok har Playstation 5-nivå ytelse. Se Musk demonstrere Cybeerpunk 2077:

Optimalisert for horisontale skjermer

Selskapet har også oppdatert dasboard-skjermen med et nytt visuelt uttrykk, og fordi de nye modellene leveres med “pilot-rattet”, er det enklere å se innholdet.

På dashboardet er virtualiseringen for autopiloten og resten av AI-systemet mye større. Det gir mening da Musk selv har uttalt at selv om rattet er flott i bruk, så er nå bilene så gode til selvkjøring at han selv ikke bruker det ofte.

Dette er fremdeles versjon 10, men med mange forbedringer. Både kontrollpanelet og app-starteren er oppgradert og nå kan man dra appene dit man ønsker, og er ikke lenger begrenset til å kun flytte appene til opp og ned, men også til høyre og venstre for lettere å kunne nå dem.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse