Annonse


Stopper test-oppdateringer i påvente av “Windows 11” – 24. juni avsløres det

2. juni gjorde Microsoft det kjent at de torsdag 24. juni skal avsløre helt nye Windows.

Nye Windows får et nytt grensesnitt som er døpt “Sun Valley

Vi holder en knapp på at navnet blir “Windows” – det gir ikke så mye mening med slike overovernede produktnavn i og med at OS, som programvare, oppdateres jevnlig og sees på som en tjeneste, ikke en statisk kodebase.

Uansett hva som blir navnet, og visst skal det blir meget spennende å se hva Microsoft har jobbet med, så forvent ikke de store Windows beta-versjonene i forkant av eventet.

Microsoft melder nemlig:

“Vi må teste prosessen med å lansere flere kumulative oppdateringer på toppen av hverandre og på toppen av samme OS-kjerne. Som et resultat av dette vil vårt fokus i løpet av de neste ukene være på å slippe flere kumulative oppdateringer til Windows 10 Build 21390.”

Annonse
21390 ble rullet ut sent i mai, og den nyeste stabile oppdateringen kom også på tampen av mai, men inneholdt ingenting for sluttbrukere, trolig fordi Microsoft har noe virkelig stort å vise frem senere denne måneden.

Hva angår oppdateringer generelt skal Microsoft nå utnytte maskinlæring for bedre å bestemme hvilke maskiner som trygt kan motta nye oppdateringer.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse