Doge-Musk sagaen fortsetter, denne gangen er det grunnleggeren av Ethereum som trekker Musk inn i temaet.
Doge-Musk sagaen fortsetter, denne gangen er det grunnleggeren av Ethereum som trekker Musk inn i temaet.

Annonse


Musk enig i at Ethereum og Doge burde samarbeide

I ett intervju snakker med-grunnleggeren av Ethereum, Vitalik Buterin, med AI-forskeren Lex Fridman om potensialet som ligger i ett samarbeid med Doge.

Ordets makt

I referanse til Musk sine twitter-meldinger om Doge så sier Fridman at “det er makt bak noen som Elon Musk når de fremmer utviklingen av kryptovaluta”. Videre spør han Ethereum-grunnleggeren Buterin om “det er noen måte å utnytte den makten og drivkraften for å forbedre Ethereum?”.

Til dette svarer Buterin at:

– Om DOGE ønsker på noen måte å kobles til Ethereum, slik at brukere kan handle DOGE tusenvis av ganger i sekunder i en “loopring” så ville det vært fantastisk.

Annonse


For de av oss som ikke er krypto-eksperter så er en Loopring en Ethereum-basert desentralisert utvekslingsprotokoll som lar brukere utveksle eiendeler på tvers av ulike børser.

Buterin fortsetter med å forklare at om man fikk noe slik på plass ville man kunne handle DOGE med svært lave avgifter og høye hastigheter.

Du kan se hele intervjuet nederst i denne saken.

Les også: Hvordan kjøpe Bitcoin

Bare et menneske

Buterin sier også i intervjuet at Musk sine uttalelser om DOGE ikke bør tilskrives for mye av hverken “sofistikert ondskap eller dyp intensjon” og at “Musk bare er et menneske, og han liker hunder (med referanse til dogecoin) akkurat som jeg liker hunder”.

Les også: Hvordan kjøpe Ethereum

Musk kommenterte deretter intervjuet på twitter og sa: “Jeg er stort sett enig med Vitalik”.

https://twitter.com/elonmusk/status/1401091921746006017

Interne konflikter

Vitalik Buterin går også inn på hva som skjer med oppgraderingsarbeidene og hvorfor det tar lenger tid enn forventet.

– En av de største problemene jeg har sett med vårt prosjekt er ikke tekniske, det er problemer relatert til mennesker … Ethereum er nå i en bedre økonomisk situasjon, men det tok oss fem år å komme dit hvor vi er nå. Vi har hatt mange interne konflikter i løpet av disse fem årene. Om du bygger ett team så er det viktig å vite hvem du jobber med.

Vitalik Buterin, med-grunnlegger av Ethereum

I forrige måned kom Musk også med noen forslag til forbedringer av DOGE på Twitter. I en melding skriver han “Ideelt sett, om Doge øker blokk-tiden med 10X, øker blokkstørrelsen med 10X og dropper avgiftene med 100X. Da vinner den uten tvil”.

https://twitter.com/elonmusk/status/1393738154889338884

Se intervjuet i sin helhet her:

https://www.youtube.com/watch?v=XW0QZmtbjvs

Annonse