applepodcastsjuni
forsinket til juni “for å kvalitetssikre den beste opplevelsen" både for skaperne og lytterne

Annonse


Abonnement på Apple Podcasts åpner 15. juni

Abonnement på Apples podcast-tjeneste vil bli tilgjengelig fra og med tirsdag 15. juni – etter en måneds forsinkelse.

Kvalitetssikret

Støtte for Podcasts-abonnement ble introdusert med iOS 14.6-oppdateringen, men da oppdateringen kom meldte Apple at lanseringen ville bli forsinket til juni “for å kvalitetssikre den beste opplevelsen” både for skaperne og lytterne.

Podcast-abonnement med betalte alternativer som gir tilgang til eksklusivt innhold, annonsefri lytting og annet — ble først kunngjort på Apples april-arrangement.

Manglende stabilitet

Årsaken til at abonnementsfunksjonen ble forsinket er sannsynligvis at brukere av Podcast-appen meldte om problemer med endringer som ble implementert med en iOS 14.5-oppdatering. Det kom flere klager fra skapere på appens stabilitet og brukervennlighet. Da Apple offentliggjorde forsinkelsen sa de at de var i ferd med å gjøre “ytterligere forbedringer”.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse