airpodsmaxdolbyatmos
AirPods Max og AirPods Pro leverer utrolige nye musikk-opplevelser nå som Dolby Atmos med Spatial Audio er støttet i Apple Music.

Annonse


Apple Music har fått Dolby Atmos som foravandler måten musikk oppleves – her er spillelistene

Vi har brukt kvelden på å teste Dolby Atmos med AirPods Max.

Du kan undersøke i Music-appens innstillinger om du har fått

Vi har allerede opplevd Dolby Atmos med Spatial Audio for AirPods Pro og AirPods Max på film, og nå har de såvidt også rullet ut Atmos til Apple Music som annonsert for noen uker siden.

Vi sier så vidt fordi det er ikke slik at du bare kan trykke deg inn på favoritt-albumet og høre alt i form av en fantastisk ny opplevelse. Nei, for den beste opplevelsen må albumet være laget med Atmos-støtte, og det er ikke mange, men det er da noen, og Apple har delt inn i spillelister blant annet per sjanger der alt innholdet er mikset i Atmos med Spatial Audio:

Dette fant vi ut

Det er heller ikke slik at om man finner en låt som har Atmos i Apples spillelister, så har alle låtene i albumet optimalisert. Vi undersøkte Guns N’ Roses og fant kun Sweet Child O’ Mine har Atmos-støtte fra Appetite for Destruction albumet.

Suksessen avhenger også noe av musikk-sjanger. Edvard Griegs Dovregubben høres helt utrolig ut, mens Gojira (metal) sitt nyeste album ikke nyter like godt av lyd-teknologien grunnet en tung vegg med gitarer som ikke er like lett å skille fra hverandre.

Synth-pop og pop-musikk generelt, gjerne av nyere årgang, høres desto bedre ut og gir leverer en helt ny type lytteopplevelse som gir deg en slags intim konsert-følelse. Imponerende er det, men uten støtte er det jo ikke mye vits. Vi håper alle hiver seg på, og det er jo et godt tegn at så mye variert, og gammel musikk, allerede er å finne i biblioteket.

Les vår iPadOS 15 og iOS 15-sniktitt:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse