Model S Plaid
Model S Plaid Plus overflødiggjort av det som skulle være lillebror?

Annonse


Elon Musk twitrer igjen: Teslas Model S Plaid Plus er kansellert fordi ‘Plaid bare er så bra’

Elon Musk er en mann som gjerne kommuniserer i enkeltsetninger, og han gjør det på Twitter. Igår twitret han at Teslas Model S Plaid Plus er “kansellert”, det er ikke behov for den siden basismodellen Plaid bare “er så god”.

Bare finjustering gjenstår

Tesla har lokket med Model S Plaid siden 2019, og Musk sa sent i forrige måned at levering av kjøretøyet – som vil ha topphastighet på 320 km/t og en aksjonsradius på mellom 630 og 660 kilometer – vil bli utsatt til 10. juni ettersom de trengte “en uke ekstra til finjustering”.

Søndag twitret han også at Plaid vil kunne akselerere fra null til 100 km/t på under to sekunder (en uttalelse han har kommet med tidligere).

Plaid Plus skulle ha en rekkevidde på mer enn 840 kilometer, men spesifikasjonene på Teslas nettsted er nedtonet, selv om nettstedet fremdeles forteller at “Plaid Plus tilgjengelig i 2022”. Nettstedet sier også at når du legger halvannen million kroner på bordet for å få bilen, gir de deg ti kroner tilbake i vekslepenger.

Annonse
Skjermdump fra Tesla Norge.

Plaid Model S debuterte på racerbanen Laguna Seca i 2019 der den klokket inn på et minutt og 36 sekunder. Tesla viste senere Model S Plaid som en del av sin Battery Day-presentasjon i september.

Selv om det er mulig at Musk spøker om at Plaid Plus er kansellert (for indirekte å snakke opp den vanlige Plaid-modellen?), virker det som et lite velvalgt tidspunkt å gjøre det på ettersom han allerede har ertet på seg det amerikanske konkurransetilsynet for tidligere tweets om Teslas virksomhet.

Les ITavisen: Elon Musk trekker Tesla inn i Twitter-konflikt med myndighetene, men han bryr seg ikke

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse