Norton Crypto.
Smart kryptoløsning for uinnvidde fra Norton.

Annonse


Norton lanserer “gjør det selv”-pakke for utvinning av kryptovalutaer

NortonLifelock har lagt til direkte mulighet til å utvinne Ethereum i sitt Norton 360-antivirusprogram. Denne nye gruvefunksjonen kalles ‘Norton Crypto’ og rulles ut til registrerte Norton 360-brukere fra idag.

Denne artikkelen inneholder reklamelenker.

Tilrettelagt programvare

Når Norton Crypto er aktivert vil programvaren ta i bruk grafikkortet til å utvinne ethereum som overføres til en Norton-lommebok i skyen. Der vil det være en egen knapp for å overføre penger til Coinbase.

Inntil nå har folk som ønsket å grave krypto måttet deaktivere antivirusprogrammet, hevder Norton – som i tilfelle selv delvis kan være årsaken til det. Men Norton har et poeng når de hevder at det er lettere å bruke programvare som er tilrettelagt enn å finne ut av gruvedrift selv – vanskelighetsgraden ved ethereum-graving er ganske høy.

Annonse


Subsidierte PCer som graver for andre?

Nortons nyvinning åpner for nye scenarioer. Det er lett å forestille seg et selskap som tilbyr billigere eller til og med gratis datamaskiner mot at du lar dem stå og grave krypte for dem. Istedenfor annonser “skattlegges” datamaskinens GPU ved å suge strøm og produsere krypto for en annen. Her åpner Norton en dør til et uutforsket rom.

Bitcoin neste?

Mens Norton spesifikt nevnte graving av ethereum melder CNN at selskapet vurderer å la folk grave andre “anerkjente kryptovalutaer”. Norton håper å rulle programvaren ut til alle i løpet av de kommende ukene.

Les også: Hvordan kjøpe Bitcoin

Annonse