huaweiharmonyos
Selv om det ser ut som iPadOS 14, håper vi at multitaskingen er mer robust.

Annonse


Slik kopierer Huawei Apple med sitt nye HarmonyOS – norske priser avslørt

I tillegg til å gi en sniktitt på P50 Series, lanserte også selskapet en rekke nye produkter i kveld.

Oppdatert, 3. juni, 04:00:

HarmonyOS kjører Android-apper, men Huawei benekter dette er Android, men i stedet et OS som automatisk skifter mellom Huawei LiteOS og en Linux-kjerne, alt etter hva som trengs.

Sjekk ut alt Huawei lanserte i kveld med HarmonyOS

Laptoper og nettbrett kan samarbeide på en kul måte.
Også slik.

Veldig mange, faktisk. La oss ta en titt på Freebuds, klokkene og MateView først:

  • HUAWEI FreeBuds 4: i butikk 2/8 – NOK 1,490
  • HUAWEI Watch 3: i butikk 2/8 – NOK 3,990 / Pro NOK 4,990
  • HUAWEI MateView GT: i butikk september 2021 – NOK 5,999 m/ SoundBar – NOK 5,499 u/ SoundBar
  • HUAWEI MateView: i butikk september 2021 – NOK 6,999

Huawei Watch 3 pressemelding

“HUAWEI Watch 3-serien er en profesjonell assistent for måling av treningsaktiviteter og for å holde brukeren oppdatert på egen helse. Klokkene tilbyr 100 ulike treningsmoduser, funksjoner for måling av hjerterytme, oksygenmetning, søvn og stress, detektorer for hudtemperatur og fall, samt en SOS-varslingsfunksjon. HUAWEI Watch 3-serien har to ulike innstillinger for batteritid.

Annonse
På ultralang innstilling har HUAWEI Watch 3 Pro inntil tre ukers batteritid og HUAWEI Watch 3 inntil to ukers batteritid. På smart innstilling har HUAWEI Watch 3 Pro inntil fem dagers batteritid og HUAWEI Watch 3 inntil tre dagers batteritid. Huaweis nye klokker tilbyr også omfattende beskyttelse og sikkerhet for brukerne, og tilrettelegger for at brukerne samtykker før informasjon blir logget og lagret.

HTTPS-kryptering sikrer dataen som er i bevegelse, slik at brukeren i ro og fred kan kan glede seg over klokkens funksjoner for måling av helseparametere og treningsaktiviteter.”

Vi mener å ha sett dette et annet sted.

HUAWEI MateView GT pressemelding

“HUAWEI MateView GT er Huaweis første buede skjerm. Den buede 21:9, 34-tommers skjermen støtter en oppløsning på 3440×1440. Den er designet for å maksimere spillytelsen og skape en spektakulær underholdningsopplevelse for spillere.

Når det gjelder fargeytelse, er HUAWEI MateView GT perfekt for spill og videoredigering, ettersom den støtter DCI-P3-fargespekter. Hvert enkelt panel er profesjonelt kalibrert for å ha Delta E-verdi på <2. Videre støtter HUAWEI MateView GT en lysstyrke på opptil 350 nit og et kontrastforhold på 4000:1, samt HDR 10 for å gjøre innholdet mer realistisk.

HUAWEI MateView GT har en buet ultrawide skjerm som støtter en oppdateringsfrekvens på 165Hz, med en innovativ integrert SoundBar. Med HUAWEI MateView GT er Huawei dedikert til å tilby forbrukerne en enda kraftigere og mer effektiv skjerm som tar spill- og underholdningsopplevelsene til et nytt nivå.”

Dette ser ut som iPadOS 14.
Selv den visuelle oppsummeringen er lik den Apple bruker.
Ny gaming-skjerm.
FreeBuds 4.

FreeBuds 4 pressemelding

“Med HUAWEI FreeBuds 4 kan man for første gang oppleve open-fit-ørepropper med AEM-teknologi. Ved å automatisk oppfatte ørets passform og brukssituasjon, kan HUAWEI FreeBuds 4 komme frem til en brukerdefinert og optimal støyreduksjon.

Innovasjonen resulterer i de mest komfortable innstillingene for støyreduksjon, og tilbyr lytteren høykvalitets lyd – uansett brukssituasjon.

Det doble mikrofonsystemet i nye HUAWEI FreeBuds 4 kommer dessuten med en oppgradert støyreduksjonsteknologi, som sørger for at mikrofonene oppdager og reduserer omgivelsesstøy med langt større nøyaktighet.”

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse